عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم جزئیات عملیات مشترک حشدالشعبی و ارتش عراق برای تعقیب هسته‌های داعش اذعان سناتور جنگ‌طلب آمریکایی به قدرت نظامی ایران جزئیات دیدار وزیر کشور با سفیر امارات

پسر بن گویر به میامی گریخت

یک رسانه عبری زبان اعلام کرد، اطلاعاتی در اختیار دارد که نشان می‌دهد شوبال (Shobal) بن گویر فرزند ارشد وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی هم به میامی در ایالت فلوریدا گریخته و هم‌اکنون در آنجا زندگی می‌کند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۳ - ۲۹ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 18
کد خبر: ۲۴۵۹۷۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ واللا نیوز گزارش داد، اطلاعاتی در اختیار دارد که نشان می‌دهد شوبال بن گویر که باید در آینده بسیار نزدیک مشمول و باید در خدمت نظامی حاضر شود، این روز‌ها در شهر میامی آمریکا به سر می‌برد و در شرایطی که جوانان اسرائیلی مشغول جنگ هستند او در آنجا مشغول خوشگذرانی است.

در ادامه این گزارش آمده است، نه تنها یائیر نتانیاهو بلکه در اوج جنگ و درگیری و در شرایطی که نظامیان اسرائیل کشته می‌شوند، شوبال ۱۸ ساله پسر بن گویر نیز بعد از پایان دوره دبیرستان به جای خدمت در ارتش اسرائیل راهی آمریکا شده و هم‌اکنون در شهر میامی در ایالت فلوریدای آمریکا به سر می‌برد.

در ادامه گزارش آمده است، دفتر بن گویر بعد از افشای این مسئله نسبت به انتشار این خبر اعتراض و معتقد است چه مشکلی وجود دارد که یک جوان بعد از پایان دوره دبیرستان خود و در آستانه رفتن به دوره سربازی سفری هم به خارج داشته باشد.

شوبال همچون یائیر نتانیاهو فعالیت زیادی در شبکه‌های اجتماعی داشته و به شدت از مواضع پدرش حمایت و به مخالفانش حمله می‌کند، در یکی از آخرین پست هایش به میراف بن آری عضو کنست و یکی از اعضای یش عتید (حزب تحت رهبری یائیر لاپید) حمله و انتقادات شدید اللحنی هم علیه معترضین و تظاهرات کننده دارد.

او فوریه گذشته نیز با انتشار تصویری از جو بایدن در صفحه خود در توئیتر نوشت: در این روز‌های سخت باید آگاهی نسبت به بیماری آلزایمر را افزایش دهیم، که در زمان خود جنجال بزرگی آفرید. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر